Profil

Med mangeårig baggrund, særligt inden for inventar og møbelindustri, stiftede Ole Thorø Lauridsen i 2008 OT Lauridsen som underleverandør til butiksbranchen. I 2011 får man ideen til OT Sport - et koncept hvor idrætsfaciliteter i Danmark køber inventar og får sparring til hvordan de kan øge omsætningen i cafe/cafeteria. Det første skridt til direkte salg. I 2013 er pladsen blevet for trang og der lejes ekstra produktionslokaler og investeres i nye maskiner. Samtidig vokser tilgangen af ordrer og nye kunder.

I dag er OT Lauridsen en af landets førende totalleverandører af kundespecifikke og specialtilpassede interiør og inventarløsninger til butikker, caféer, messestande, sportshaller og idrætscentre.

SPECIALDESIGN OG RÅDGIVNING

Inventarløsninger fra OT Lauridsen er specialdesignet i tæt samarbejde med kunden. Sådan opnås det bedste resultat. Du kender selv dine eller kundens behov. Vi hjælper dig med at konkretisere jeres ønsker.  En løsning fra OT Lauridsen inkluderer hele arbejdsgangen; konsulentrådgivning, design, tegning, produktion og montering. Og kvalitetskontrollen er høj; løsninger kan opstilles på værkstedet og gennemtjekkes, før vi monterer hos dig.​

Indehaver: Ole Thorø Lauridsen

Sindbjerglundvej 11 | 7100 Vejle

TLF.: 75 15 01 50 | E-MAIL: mail@ot-lauridsen.dk