Nyheder​


OT Lauridsen blev Gazellevirksomhed i 2014

Kravene for at være vækstvirksomhed skal være opfyldt. Omsætningen/bruttoresultatet skal mindst være fordoblet i løbet af de seneste fire år.​

Dagbladet Børsen har siden 1995 hvert år identificeret Danmarks vækstelite, og gazellen er med tiden blevet en del af det danske sprog som et synonym for virksomheder i vækst.

Kort fortalt er definitionen på en gazelle: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. 

Iværksætterhåndbogen - 5 stjerne i børsen

​Ole Thorø Lauridsen, indehaver at OT Lauridsen har sagt ja til at blive interviewet til håndbogen og dermed være med til at hjælpe andre iværksættere. Læs interviewet her.

Iværksætterhåndbogen er en praktisk letlæselig håndbog i hvordan man starter virksomhed. Bogen kommer omkring alle de overvejelser, man som iværksætter typisk har, før beslutning om start af egen virksomhed, gennem opstartsfasen og til virksomheden er godt i gang.

Iværksætterhåndbogen bygger dels på forfatterne Dorthe Klyvø og Hanne Wicks egne erfaringer som selvstændige og som rådgivere, dels på interviews med tyve iværksættere og eksperter inden for en række relevante områder.​

Der er utallige veje til iværksætteri, og ingen er mere "rigtig" end andre. Mange af vejene beskrives i bogen. Samtidig ønsker forfatterne at inspirere dig, uanset hvor du er i processen med din virksomhed.


Læs mere på bogens hjemmeside eller følg dem på facebook.

Sindbjerglundvej 11 | 7100 Vejle

TLF.: 75 15 01 50 | E-MAIL: mail@ot-lauridsen.dk