Medarbejdere søges

Dygtig snedker/maskinsnedker til specialproduktion af eksklusive kvalitetstræprodukter søges

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med gode arbejdsforhold i en mindre virksomhed i nær Vejle. Vi søger dygtige, ansvarsbevidste og selvstændige snedkere.

Du skal være uddannet maskinsnedker, møbelsnedker eller have mange års erfaring i branchen. Det er vigtigt at du har erfaring med fremstilling af enkeltstående inventarløsninger og ikke masseproduktioner. Vi forventer at du har sans for kvalitet, og formår at få tingene fra hånden og kan arbejde selvstændigt og i teams.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med rig mulighed for indflydelse og ansvar i den daglige produktion. Du skal være indstillet på at flexe mellem flere arbejdsopgaver.

For eksempel: Kantlimning, ​opskæring, ​sprøjtning, ​overfladebehandling, ​samling, ​montering

Så har du lyst og evner til at arbejde med træprodukter, special designede inventar løsninger osv. og vil du være med til at opretholde vores ry for kvalitet og sans for effektiv opgaveløsning, så hører vi meget gerne fra dig.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Kun seriøse ansøgninger

For yderligere oplysninger kontakt: Ole Lauridsen på mail: ole@ot-lauridsen.dk Telefon 75 150 150 / 28 40 42 36

Virksomheden OT Lauridsen - er et maskinsnedkeri /inventarfirma, der udelukkende designer og producerer customized træprodukter. Vores arbejde er af høj håndværksmæssig og designmæssig kvalitet. Vi har opnået et godt rodfæste i branchen og ser stor potentiale med de rigtige medarbejdere. OT er centralplaceret ved den midtjyske motorvej. Vi er placeret 20 min. fra Horsens, 30 min. fra Herning og kun 10 min. fra Vejle. Kom og vær en del af vores snedkerteam.​

Sindbjerglundvej 11 | 7100 Vejle

TLF.: 75 15 01 50 | E-MAIL: mail@ot-lauridsen.dk